Jocuri Noi

Scris de Serj
Luni, 10 Decembrie 2007 04:20
smackdown.jpg  Au început înscrierile online la Campionatul Internaţional WWE SmackDown vs. Raw 2008! Începând cu data de 8 decembrie, jucătorii din toate colţurile lumii pot accesa adresa www.gamestop.com/svr pentru a fi trecuţi pe lista celor ce vor participa la marea competiţie din luna martie.

  Pe 30 martie 2008, localitatea Orlando va găzdui evenimentul care va aduce câştigătorului două bilete la WrestleMania 24. Biletele rezervate îl vor zvârli în miezul luptei, oferind cele mai bune două locuri. Ceilalţi finalişti vor primi şi ei câte două bilete la eveniment, însă undeva mai în spate.

  Calificările vor fi organizate de Major League Gaming, în trei regiuni: America de Nord, Marea Britanie şi Europa Centrală, în luna ianuarie. Luptele se vor da pe parcursul lunii februarie, iar primii patru de pe listă vor trece mai departe la finalele pe regiuni, la începutul lunii martie. Cei mai buni doi jucători din America de Nord şi câte unul din Marea Britanie şi Europa Centrală vor participa la bătălia finală. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)