Jocuri Noi

Pro Evolution Soccer 2008

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 23:49
pes2008.jpg
Konami a anunţat că următorul Pro Evolution Soccer (PES) va fi lansat în toamna anului 2007. PES 2008 va putea fi jucat nu numai pe calculator, ci şi pe PlayStation 3, Xbox360, PlayStation 2, PlayStation Portable şi Nintendo DS.

PES 2008 va folosi un nou sistem, numit Teamvision. Prin opţiuni avansate de programare, Teamvision învaţă şi se adaptează după stilul de joc al utilizatorului. Asta înseamnă că şi membrii echipei pe care o veţi conduce se vor adapta stilului vostru de a juca. Coechipierii vor pasa mai bine, vor apăra mai bine şi se vor folosi de ocaziile în care alţi jucători sunt liberi

Există şi mici update-uri, cum ar fi o mai bună controlare a mingii sau noi scheme folosite pentru a trece de adversari. Veţi putea, totodată, să controlaţi pe deplin orice jucător din „zidul de apărare” format în timpul unei lovituri libere, folosindu-vă de talentele speciale ale coechipierilor.

În legătură cu PES 2008 , producătorul Shingo Takatsuka a declarat: „Am urmărit foarte atent toate elementele care au făcut ca seria Pro Evolution Soccer să devină atât de cunoscută şi am stabilit ce dorimm să facem mai departe. Considerăm că am reuşit să aducem jocul la un alt nivel cu noul sistem de inteligenţă artificială Teamvision. Mişcările fotbaliştilor, alături de controlul total ce îi este dat jucătorului, reuşesc să creeze cea mai fidelă simulare a fotbalului de azi”.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)