Jocuri Noi

Nosgoth, Multiplayer in Legacy of Kain

Scris de Calin
Joi, 13 Februarie 2014 09:57

Nosgoth LogoPentru fanii seriei Legacy of Kain, cuvantul Nosgoth va sari imediat in evidenta si va trezi amintiri placuta privind jocurile single player in care Kain si Raziel sunt personaje principale. Nosgoth face parte din acest univers, dar nu este o continuare, in schimb este un joc multiplayer, rapid si competitiv, conceput de Square Enix si Psyonix ca si un e-sport.

 

Lumea Nosgoth:

Nosgoth este o lume in care rasa superioara, varful lantului trafic nu este omul ci vampirul. Desi recent vampirii au aparut in multe filme, jocuri si in media in general, seria Legacy of Kain exista din anii 90 cand vampirii erau creaturi din cosmaruri. Astfel apar vampirii si in acest joc, creaturi de prada agile si foarte inteligente.

Oamenii din Nosgoth, in perioada in care se desfasoara acest joc sunt putini ca numar, aceasta din cauza a sute de ani de sclavie in urma unui razboi pierdut de oameni. Kain, imparatul acestei lumi impreuna cu fii sai vampirici, Raziel, Turel, Dumah, Rahab, Zephon si Melchiah au pornit o campanie de asuprire a lumii in care oamenii au fost victime colaterale. Dar destinul oamenilor nu a fost eradicarea, ci acestia au fost pastrati vii de vampiri care aveau nevoie de ei ca sursa de sange proaspat, astfel au fost tinuti in sclavie. Incetul cu incetul clanurile vampirilor ale caror capetenii erau locotenentii lui Kain au uitat de potentialul oamenilor si au trecut complet cu vederea cresterea numarului de oameni liberi care se strangea.

Astfel, incetul cu incetul oamenii au iesit din cenusa trecutului lor si au inceput o revolutie impotriva stapanilor lor. Jocul Nosgoth se petrece in aceasta perioada in ultimele razboaie ale oamenilor contra vampirilor.

Despre Joc:

In prezent in joc exista 7 clase, 4 de vampiri, fiecare din clanuri diferite si 3 clase de oameni cu una care va fi anuntata in curand. Ceea ce defineste acest joc este modul in care au abordat creatorii jocului un joc Player-vs-Player in care vampirii ataca de aproape (Melee) si oamenii s unt echipati cu arme de distanta (Range). Acest Melee vs Range este ce face Nosgoth un joc unic, foarte dinamic si foarte sangeros.

Nosgoth in prezent se afla in testarile Alpha, cu Closed Beta urmand sa fie lansat in luna Februarie. Lansarea oficiala a jocului a fost estimata in 2014 iar acesta este construit pe modelul Free-to-Play cu microtranzactii pentru obiecte cosmetice si arme sau abilitati alternative.

Cei ce doresc sa incerce acest joc pot aplica pentru acces la BETA pe pagina oficiala a jocului Nosgoth.com.

Clasele de Vampiri din Nosgoth:

Dumahim-reaverTurelim-TyrantRazielim-Sentinel

Clasele de Oameni din Nosgoth:

Human-HunterHuman-ScoutHuman-Alchemist

Gameplay Nosgoth:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)