Jocuri Noi

Dracula 3

Scris de Serj
Luni, 28 Iulie 2008 04:41
dracula3.jpg  Lumea e într-o continuă schimbare, într-un continuu progres, deci nici lumea paralelă a vampirilor nu poate stagna la nesfârşit în medievalul griuliu, suferind şi ea unele transformări. Oamenii nu mai sunt muşcaţi la întâmplare ci sunt aleşi, iar ei vor trebui să urmeze “calea dragonului”, formată dintr-o serie de trial-uri care îi va duce spre nemurire.

  Se pare că nu scăpăm nici de data asta de atenţia producătorilor. Cum pentru un gram de autenticitate creatorii jocului ar da orice, preotul Arno Moriani este trimis în Transilvania de către Vatican. Jocul foloseşte universul creat de Bram Stoker, aşa că veţi călători prin Budapesta, Roma sau Turcia pentru a-l găsi pe faimosul conte Dracula.

  Acţiunea se situează în anul 1920. Veţi începe prin a-l investiga pe Dr. Martha Calugarul, din satul Vladoviste. Bine-nţeles că în apropiere se află “Castle of Twilight”, unde sălăşluieşte “Vlad the Impaler”. Ţăranii din împrejurimi cad loviţi de o presupusă boală pe care Martha o numeşte simplu Anomalia P. Oamenii care suferă de Anomalia P au hematoame ciudate pe gât. De aici veţi putea continua investigaţia.

  Jocul îl veţi putea procura în toamnă, pentru că data apariţiei este stabilită pentru acest sezon.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)