Jocuri Noi

Red Alert 3 preview

Scris de Caesar
Joi, 23 Octombrie 2008 12:48
redalert3img.jpg  Chiar dacă Starcraft 2 se află încă la nivel de zvonuri oficiale, fanii strategiei au de ce se bucura. O altă serie de succes este pe cale să-şi lanseze ultima adiţie.

  Este vorba evident de Red Alert 3, jocul care sperăm să ne ardă procesoarele începând cu luna noiembrie. Probabil sunteţi curioşi în ceea ce priveşte story-ul ce se află în spatele acestui joc, mai ales că Războiul rece s-a cam încheiat încă de secolul trecut. Fals, Red Alert 3 se ocupă tot de comuniştii din Uniunea Sovietică iar povestea pare cât de cât captivantă.

  Liderii unei uniunii de state comuniste aflată în plin colaps, călătoresc înapoi în timp pentru a încerca reabilitarea şi reînscăunarea Mamei Rusia printre reginele lumii. Nimic mai complicat, pentru că reuşesc să creeze o linie temporală alternativă în care tehnologia evoluează în cu totul alt fel.
  Un alt imperiu se naşte la orizont, mai precis, Imperiul Soarelui Răsare iar cel de-al treilea război mondial este din ce în ce mai aproape, cu 3 forţe contrându-se pentru supremaţie: Sovieticii, Asiaticii şi Aliaţii. Cât priveşte tehnologiile militare, nu vă miraţi dacă veţi avea parte de urşi în armură, delfini inteligenţi, teleportare sau tancuri care se transformă.

  Red Alert 3 încearcă astfel să răspundă cu succes la întrebarea clasică "Ce-ar fi fost dacă?". Ce s-ar fi întâmplat dacă fiecare experiment nebunesc ar fi reuşit, dacă Uniunea Sovietică ar fi supravieţuit şi prosperat, dacă Imperiul Japonez nu ar fi pierdut războiul etc. Răspunsurile le veţi găsi voi, peste mai puţin de 2 săptămâni.

TITLU: Command & Conquer: Red Alert 3
                Lansare oficială: 31 oct 2008
                Gen: Strategie
                Producător: EA Games
                Platforme: PC, XBOX360, PS3
                Online: DA

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)