Jocuri Noi

Adobe inbunatateste interfata Photoshop

Scris de Serj
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2007 01:18
adobephotoshop.jpg  Cei de la adobe lucrează pentru a imbunataţi interfaţa binecunoscutului editor de imagini Photoshop. John Nack product managerul Photoshop afirma că pe parcursul anilor, prin numeroasele updat-uri aduse programului, s-a pus mai mult baza pe funcţionalitate şi profesionalism ,lucru care a facut ca Photoshop să fie lider pe piata software in editare imagini.

  Cu toate aceste imbunătăţiri s-a rămas mult in urmă din punct de vedere al interfeţei neprietenoase, lucru care va trebui imbunatăţit astfel incât produsul să fie accesibil unui public mai larg. Chiar dacă un "As" in Photoshop ar spune că nu e prea complicat, unui incepator i-ar trebui ceva timp până se va acomoda cu toate funcţiile şi să descopere toate utilităţile pe care le are acesst program.

  Un aspect pe care se pune accent este customizarea interfeţei de către utilizator. Totodată adobe a confirmat şi lansarea unei variante beta a unui editor online de imagini, lucru care devine din ce in ce mai necesar, având în vedere că cei de la picnik au lansat de ceva vreme un editor online care îl puteţi găsi la adresa www.picnik.com.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)