Jocuri Noi

Noi erori de securitate la Microsoft

Scris de Serj
Sâmbătă, 15 Septembrie 2007 02:16

microsoft-logo.jpg

     Compania Microsoft avertizeazã asupra unor erori descoperite în sistemul de securitate, clasificate ca fiind "critice". Acestea pot permite hackerilor sã preia control asupra oricãrui calculator.

     Compania, a cãrui sistem de operare e folosit de aproximativ 95% din utilizatorii de calculatoare, a trimis patch-uri prin buletinul lunar de securitate, cãtre toţi utilizatorii înregistraţi. Printr-o asemenea eroare criticã un virus (worm) se poate extinde de la sine, fãrã ca utilizatorul sã facã ceva.
 Reprezentanþii Microsoft spun cã patch-urile vor repara trei erori în sistemul de operare Windows şi una în partea de Content Management Server. Compania a mai scos un alt update la sistemul de securitate, acesta nereprezentând însã o ameninþare prea mare.
 În urmã cu aproape douã sãptãmâni, Microsoft a mai lansat un patch special pentru a repara o eroare legatã de un cursor animat, pe care hackerii îl foloseau sã lanseze atacuri dupã ce utilizatorii accesau cu un click anumite pagini periculoase.
 Compania pare sã lucreze din greu la reabilitarea erorilor apãrute în urma unor programe care ţintesc spre slãbiciunile din Windows, folosindu-le pentru a provoca stricãciuni.
Ultimele patchuri pot fi downloadate la adresa www.microsoft.com/security.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)