Jocuri Noi

EA cucereste lumea fotbalului cu FIFA 08

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 23:39
fifa08.jpg
Producătorii de la Electronic Arts au dezvăluit câteva detalii legate de FIFA 08 , joc cu care compania ţine să se mândrească. Recent, Joe Booth, unul din principalii producători ai FIFA 08 , a declarat: „EA s-a întors. Noi deţinem fotbalul”.

Într-adevăr, jocul vine cu o mulţime de îmbunătăţiri. Aşa-zisul „decision engine” va permite tuturor actorilor să ia decizii şi să reacţioneze în timp real. Acum, jucătorii sunt conştienţi de împrejurimile în care se află şi vor putea lua decizii în funcţie de acestea. Acurateţea loviturii va depinde de o multitudine de factori, cum ar fi: rotirea mingii, presiunea pe care o generează adversarii, sau dezvoltarea jucătorului care trimite balonul spre poartă. Producătorii spun că s-a luat în considerare chiar şi presiunea atmosferică.

Jocul are acum şi o opţiune „Be a Pro”, care va permite jucătorului să se pună în pielea unui singur personaj. Acesta va trebui să se antreneze ca un adevărat fotbalist. Opţiunea fiind nouă, cu siguranţă că mulţi dintre fanii FIFA abia aşteaptă să o testeze.

Nimic nu le-a scăpat celor de la EA, încât jocul va fi lansat în toamnă pe Xbox 360, PS2, PSP, DS, PC, mobil şi, în premieră, PS3 şi Wii. Fotbalistul care va apărea pe copertă e Ronaldinho, iar fanii fotbalului vor putea vedea şi personaje ca Miroslav Klose, Sergio Ramos, Andreas Ivanschitz, Tranquillo Barnetta, Florent Malouda şi Frank Ribery. FIFA 08 va fi produs de EA Canada, în Vancouver.

 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)