Jocuri Noi

Resident Evil 6 - 2 Octombrie 2012

Scris de Calin
Joi, 27 Septembrie 2012 09:26

Resident Evil 6Sase ani au trecut de la evenimentele din Raccoon City iar presedintele Statelor Unite ale Americii a decis ca a venit momentul ca adevarul sa iasa la suprafata in speranta ca astfel se vor opri noile atentate ale bioteroristilor. Printre consilierii presedintelui se afla unul dintre supravietuitorii din Raccoon City, Leon S. Kennedy.

 

Despre Resident Evil 6:

Chiar la inceputul jocului, unul dintre personajele principale ale jocului Leon S. Kennedy va fi pus intr-o situatie neplacuta in urma unui atack terorist asupra presedintelui.

In aceasi perioada un alt personaj principal al francizei, Chris Redfield un membru al organizatiei Bioterorism Security Assessment Alliance isi face aparitia in China, tara aflata in pericol permanent din partea bioteroristilor.

In acest moment in care toate tarile sunt intr-o stare de neliniste toata lumea se uneste impotriva acestui pericol.

Pentru prima data in seria Resident Evil, aceste doua personaje importante isi intersecteaza drumurile si isi unesc fortele impotriva pericolului iminenet. Noi personaje isi vor face aparitia in acest joc, fiecare cu o perspectiva unica asupra lumii in care traiesc.

Resident Evil va fi lansat pe platformele Xbox 360 si Play Station 3 in data de 2 Octombrie 2012. Jocul va fi lansat si pe PC dar data de lansare nu a fost anuntata pana in acest moment.

Screenshots Resident Evil 6:
Resident Evil 6 Resident Evil 6 Resident Evil 6 Resident Evil 6
Resident Evil 6 Resident Evil 6 Resident Evil 6 Resident Evil 6
Trailer Resident Evil 6:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)