Jocuri Noi

Tekken Tag Tournament 2

Scris de Calin
Miercuri, 12 Septembrie 2012 08:34
Tekken Tag Tournament 2Unul dintre cele mai recunoscute jocuri de lupte create vreodata, seria Tekken continua sa isi satisfaca fanii cu fiecare lansare. Tekken Tag Tournament 2 va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani si va aduce pe console noi imbunatatiri in toate aspectele. Grafica a fost imbunatatita, controlul de asemenea iar noi combo-uri vor fi adaugate listei actuale de miscari.

Despre Tekken Tag Tournament 2:

Tekken Tag Tournament este un fighter-game specializat pe jocul in echipa. Pana la 4 jucatori pot intra intr-o singura lupta fie la 4 manete la aceasi consola fie online. Partea a doua a jocului Tekken Tag Tournament a primit imbunatatiri in mecanica jocului, noi seturi de combo-uri pentru aproape toti jucatorii si noi moduri de joc.

Unul din aspectele pe care Namco a pus accent a fost accesibilitatea consumatorilor precum noi servicii si utilitati online. In Tekken Tag Tournament 2 vei avea diferite cai prin care iti poti provoca cunostintele la lupta asa ca pregateste-te pentru urmatoarea lupta.

Trasaturi Tekken Tag Tournament 2:

Modul Multiplayer: Optiunea de a juca meciuri cu pana la 4 luptatori, in format 2v2, 1v1 sau 1v2.
Joc de Echipa: Pana la 4 jucatori pot controla un personaj in lupte pana la moarte.
Fight Lab: Un mod nou de joc in care poti testa diferitele combinatii ale jucatorilor pe un robot ale carui miscari pot fi personalizate.
Lista Noua de Jucatori. In noua lista a jucatorilor Tekken se gasesc acum peste 50 de personaje.
Efectele Mediului. Printre noile imbunatatiri aduse jocului gasim si efectele aduse mediului incojurator si a altor obiecte, cum ar fi hainele personajelor, pentru a oferi un grad mai ridicat de realism.
Noi Miscari. Fiecare jucator din lista va primi noi miscari si noi combinatii.
Trasaturi Online. Namco a creat noi servicii pentru Tekken care sa profite de sistemele Xbox Live si Play Station Network.
Modurile Clasice Offline. Modurile clasice cum ar fi arcade, train sau practice mode au ramas la fel si a fost adaugata o nou optiune prin care iti poti personaliza aspectul luptatorului sau aspectul echipei.

Screenshots Tekken Tag Tournament 2:
Unul dintre cele mai recunoscute jocuri de lupte create vreodata, seria Tekken continua sa isi satisfaca fanii cu fiecare lansare. Tekken Tag Tournament 2 va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani si va aduce pe console noi imbunatatiri in toate aspectele. Grafica a fost imbunatatita, controlul de asemenea iar noi combo-uri vor fi adaugate listei actuale de miscari.  Despre Tekken Tag Tournament 2:  Tekken Tag Tournament este un fighter-game specializat pe jocul in echipa. Pana la 4 jucatori pot intra intr-o singura lupta fie la 4 manete la aceasi consola fie online. Partea a doua a jocului Tekken Tag Tournament a primit imbunatatiri in mecanica jocului, noi seturi de combo-uri pentru aproape toti jucatorii si noi moduri de joc.  Unul din aspectele pe care Namco a pus accent a fost accesibilitatea consumatorilor precum noi servicii si utilitati online. In Tekken Tag Tournament 2 vei avea diferite cai prin care iti poti provoca cunostintele la lupta asa ca pregateste-te pentru urmatoarea lupta.  Trasaturi Tekken Tag Tournament 2:  	Modul Multiplayer: Optiunea de a juca meciuri cu pana la 4 luptatori, in format 2v2, 1v1 sau 1v2. 	Joc de Echipa: Pana la 4 jucatori pot controla un personaj in lupte pana la moarte. 	Fight Lab: Un mod nou de joc in care poti testa diferitele combinatii ale jucatorilor pe un robot ale carui miscari pot fi personalizate. 	Lista Noua de Jucatori. In noua lista a jucatorilor Tekken se gasesc acum peste 50 de personaje. 	Efectele Mediului. Printre noile imbunatatiri aduse jocului gasim si efectele aduse mediului incojurator si a altor obiecte, cum ar fi hainele personajelor, pentru a oferi un grad mai ridicat de realism. 	Noi Miscari. Fiecare jucator din lista va primi noi miscari si noi combinatii. 	Trasaturi Online. Namco a creat noi servicii pentru Tekken care sa profite de sistemele Xbox Live si Play Station Network. 	Modurile Clasice Offline. Modurile clasice cum ar fi arcade, train sau practice mode au ramas la fel si a fost adaugata o nou optiune prin care iti poti personaliza aspectul luptatorului sau aspectul echipei.   Screenshots Tekken Tag Tournament 2:  Trailer Tekken Tag Tournament 2: Tekken Tag Tournament 2 Jin Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2`
Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2 Tekken Tag Tournament 2 Heihachi Tekken Tag Tournament 2
Trailer Tekken Tag Tournament 2: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)