Jocuri Noi

Max Payne 3, lansat saptamana viitoare.

Scris de Calin
Luni, 07 Mai 2012 09:55

Max Payne 3In ciuda faptului ca initial data de lansare a acestui joc era programata undeva prin 2009, Max Payne 3 a ramas in productie inca 3 ani. Maxy Payne 3 va continua complicate poveste a politistului din New York care si-a pierdut familia iar acum se afla fara slujba, beat in permanenta si dependent de analgezice.

Despre Max Payne 3:

In aceasta parte a jocului, Max nu mai poate fi gasit de o perioada buna de timp in zona metropolei New York . Ultima sarcina atribuita acestuia a fost sa protejeze familia lui Rodrigo Branco, un mogul din lumea imobiliarelor din Brazilia.

Povestea acestui personaj a trecut in timp de la razbunatorul de pe strazile New Yorkului la justitiarul ras in cap de pe strazile din Sao Paulo. Primele doua jocuri Max Payne prezinta misiunea de razbunare a politistului in urma pierderii familiei acestuia. Gandurile razbunatoare ale politistului il innebunesc pana in momentul in care acesta ajunge sa nu mai faca diferenta intre real si imaginar.

Pe langa ce va fi cu siguranta o continuare geniala a povestii personajului, cei de la Rockstar au incorporat si o componenta multiplayer la jocul care va fi lansat anul acesta.

Trasaturi Max Payne 3:

Fizica jocului va fi similara jocurilor precedente, adica veti avea la dispozitie butonul pentru incetinire a timpului.

Combinatia momentelor in care timpul este incetinit cu frenezia momentelor in care acesta nu este creaza un mediu excelent de lupta.

Bullet-Time acum va fi activat si in unele momente cruciale, cand jucatorul nu se va astepta deloc la aceasta.

Max Payne 3, la fel ca si predecesoarele acestuia vor fi prezentate pe capitole, in stilul benzilor desenate americane.

Actorul care a fost vocea memorabila a lui Max Payne in primele doua jocuri, James McCaffrey se va intoarce si pentru a treia parte.

Cum ne-am astepta de la un joc in productie de ani buni de zile, atentia care a fost acordata detalilor este enorma, de la cele mai mici urme lasate de gloante in pereti pana la detaliile armelor, a modelelor si a lumii.

Una dintre schimbarile majore ale acestui joc este accentul pus pe partenerii lui Max Payne. Daca in primele jocuri acesta a luat toata treaba in mainile lui, in partea a treia vom intalni si prietenii si cunostintele acestuia din Brazilia.

Max Payne va fi lansat intr-un final in data de 18 Mai 2012 pe platformele Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Screenshots Max Payne 3:
Max Payne 3 Max Payne 3 Max Payne 3 Max Payne 3 batran
Max Payne 3 Max Payne 3 Multiplayer Max Payne 3 Single player Max Payne 3
Trailer Max Payne 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)