Jocuri Noi

BioShock 2

Scris de Caesar
Marţi, 30 Iunie 2009 07:01
Bioshock2
BioShock 2 este un FPS produs ?i distribuit de 2K Games, sequelul mult a?teptat al primului joc cu acest nume lansat n urm? cu ceva vreme.

Programat pentru toamna acestui an ?i preg?tit pentru cele mai importante platforme de gaming, povestea din BioShock 2 ne va transpune la 10 ani distanta in timp fata de evenimentele din primul joc. In marea majoritate a oraselor sunt raportate rapiri de tinere fete, atacatorul fiind prezentat ca extrem de rapid si precis. Responsabilitatea faradelegilor cade insa chiar pe umerii lui Big Sister, unul dintre nenumaratele personaje negative din prima parte a seriei, un personaj negativ feminin acum intr-o noua forma mecanizata, stapana a orasului subacvatic Rapture.

Si daca personajul antitetic este Big Sister, jucatorul isi va asuma evident rolul lui Big Daddy, un prototip al taticilor din primul joc, un personaj dotat cu viteza si inteligenta superioare celorlalti dar si cu liber arbitru. Atuuri extrem de importante care il vor ajuta in lupta sa impotriva surorilor si capturarea lor.

Pentru cei interesati, jocul va fi disponibil pe piata incepand cu data de 30 octombrie 2009 in Europa respectiv 3 noiembrie 2009 in America de Nord si va dispune atat de mod single cat si multiplayer.

BioShock 2 trailer :

BioShock 2 Screenshots :

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)