Jocuri Noi

Diablo 3 dezvaluit azi in cadrul WorldWide Invitational 2008

Scris de Serj
Sâmbătă, 28 Iunie 2008 16:33
Diablo-3.jpg  Azi în cadrul ceremoniei de deschidere a "WorldWide Invitational 2008" susţinută la Paris Blizzard a dezvaluit Diablo III. Chiar dacă publicul încă asteaptă lansarea lui Starcraft 2, Blizzard a reusit să entuziasmeze din nou fanii, prin imagini exclusive din ultimul joc al seriei de succes Diablo.

 Povestea din Diablo 3 va continua cu 20 de ani după actiunea din Diablo II. În Diablo III veţi putea alege una din cele cinci clase distincte, şi la fel ca in Diablo 2 veţi găsi numeroase obiecte si echipamente, care vă vor spori puterile, skill-uri şi abilitati noi care vă vor fi de folos pe parcursul jocului. Două din cele 5 clase, Barbarul si Witch Doctor, au fost folosite pentru prezentarea jocului la "WorldWide Invitational 2008". Diablo III este dezvoltat pe o platformă grafică special concepută, pentru a reda la detalii foarte ridicate mediul, atât afară cât şi înauntru. Un nou sistem de quest-uri va fi implementat, cât şi un script pentru generarea aleatoare a evenimentelor. Evident Diablo 3 va avea şi un sistem multiplayer, atât cooperativ cât şi competitiv.

 Jocul va fi lansat simultan pentru platformele PC si Macintosh, după cum ne-au obisnuit cei de la Blizzard. Mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul dezvoltării jocului pe situl celor de la blizzard, momentan puteţi vedea primele trailere putin mai jos si cateva screenshoturi pe pagina jocului http://www.blizzard.com/diablo3/ .


Trailerul de debut al joicului Diablo 3Primul Gameplay trailer al jocului
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)