Jocuri Noi

Un nou joc, de la Blizzard

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 02:53
starcraft.jpg  Blizzard va anunţa, pe 19 mai, un nou joc, în cadrul unei conferinţe susţinute în Korea. Producătorul a decis să îşi ţină fanii pe jar şi să nu dea nici un detaliu despre marele eveniment. Neavând altceva la-ndemână decât imaginaţia, presa a dat naştere la o serie de speculaţii în ceea ce priveşte lansarea din mai.

   Neavând altceva la-ndemână decât imaginaţia, presa a dat naştere la o serie de speculaţii în ceea ce priveşte lansarea din mai. Majoritatea prevăd lansarea unui nou pachet Starcraft sau a unui MMO.

 Alţii susţin că Blizzard va re-aduce lumea din Diablo, că vom asista la lansarea Warcraft IV sau că jucătorii World of Warcraft se vor bucura de un nou pachet de expansion. La fel de bine poate fi vorba de un joc cu totul şi cu totul nou, consideră criticii.

 Entuziasmul creat în jurul evenimentului a fost amplificat de conducerea firmei. „E adevărat că vom anunţa lansarea unui nou produs în cadrul conferinţei Worldwide Invitational şi apreciem entuziasmul şi interesul de care daţi dovadă în ăncercarea de a obţine detalii, dar jucătorii vor fi nevoiţi să aştepte până la 19 mai pentru a afla mai multe. Plănuim să abordăm din nou universul Starcraft în viitor, dar nu avem nimic de anunţat în această privinţă acum”, au declarat reprezentanţii Blizzard.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)