Jocuri Noi

Inca un joc de la Blizzard?

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 04:32
blizzcon.jpg  Cea de-a doua ediţie a convenţiei BlizzCon, dedicată jocurilor Blizzard şi fanilor acestora, va avea loc în perioada 3-4 august, în Anaheim, California. Preţul unui billet este de 100$ pe persoană şi se pare că Blizzard face tot posibilul ca evenimentul să fie cât mai palpitant.

   Astfel, compania promite că participanţii vor primi beta key-uri pentru un nou joc, a cărui nume nu a fost dezvăluit (să fie oare Diablo III?). Programul cuprinde discuţii cu developerii companiei, sesiuni de autografe, turnee pentru gamerii care vor să-şi demonstreze talentul, demo-uri şi turnee cu World of Warcraft Trading Cards, concursuri de costume, reconsituiri de scene de joc sau imitarea vocilor unor personaje.


Fanii vor putea cumpăra suveniruri marca Blizzard, în cadrul unei licitaţii, iar atmosfera va fi întregită de melodiile clasice din jocuri, interpretate live de către o orchestră.


 Blizzard le-a pregătit fanilor şi un costum de „murloc”, personaj din lumea World of Warcraft, accesoriu ce poate fi dobândit în joc.murlocsuit.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cei inetersati pot gasi detalii aici.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)