Jocuri Noi

World of Warcraft - Trading Card Game

Scris de Serj
Sâmbătă, 15 Septembrie 2007 02:22

wow-tcg.jpg      Best Distribuition, Diverta si CORINTeens lanseaza azi, 11 aprilie 2007, în Diverta Plaza Romania, varianta cu cãrţi de joc a WoW. Evenimentul va fi întregit de demonstratii interactive cu ajutorul carora jucatorii vor putea invata regulile de baza ale jocului.
  Participantii la aceste demonstratii se vor folosi de pachete speciale demonstrative puse la dispozitie de catre organizatori si vor fi indrumati de echipa demo. Fiecare jucator care va completa aceasta demonstratie va primi o carte promotionala tiparita special pentru aceasta lansare si care va contine elemente grafice deosebite.


In cele cinci luni de la lansarea jocului WoW TCG, Fantasy Games a organizat peste 30 de turnee oficiale, propulsand pentru prima data jucatori romani in topurile clasamentelor internationale ale vreunui joc de acest tip. In acest moment pregatim o delegatie de jucatori care va pleca in vara spre Milano, unde va participa la un turneu international si va acumula experienta in vederea clasarii pe o pozitie cat mai buna la Campionatele Mondiale din Statele Unite, ce vor avea loc in iarna.

 Invata sa joci ajutat de o demonstratie interactiva la
http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/howtoplay/default.aspx si afla detalii despre programul competitional din Romania la www.FantasyGames.ro.

Through the Dark Portal este o reprezentare fidela a extinderii universului World of Warcraft prin expansion pack-ul The Burning Crusade. Au fost adaugate rasele Blood Elf si Draenei, iar jucatorii au posibilitatea de a folosi cele mai noi echipamente si abilitati.

Pregateste-te!

- Universul World of Warcraft intr-o viziune proaspata si o grafica uluitoare realizata de cei mai cunoscuti artisti ai momentului! (vezi http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/ pentru detalii)

- Carti Loot cu un cod unic ce iti da posibilitatea sa adaugi elemente vizuale unice personajului tau on-line!
(vezi http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/news/article.aspx?aid=2305 pentru detalii)

- Treci printr-un program bine pus la punct de competitii si turnee World of Warcraft TCG si castiga premii senzationale!
(vezi http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/organizedplay/tournament/default.aspx pentru detalii)

- Joaca cu rasa si clasa ta preferate si traieste deplin experienta World of Warcraft intr-un joc tactic de carti colectionabile.

- Traieste experienta noului mod de joc muliplayer cu setul de expansiune Raid Deck. Formeaza un batalion de ofensiva si incearca sa invingi pachetul super puternic al deckmaster-ului!


La lansarea din Diverta Plaza Romania vor fi prezente si disponibile pentru achizitionare urmatoarele titluri Warcraft:

CARTILE COMICS MANGA [CORINTeens]
WARCRAFT - Umbrele ghetii (Vol. 1 din Trilogia IZVORUL SOARELUI)
WARCRAFT - Vanatoarea dragonului (Vol. 2 din Trilogia IZVORUL SOARELUI)
WARCRAFT - Tinuturile bantuite (Vol. 3 din Trilogia IZVORUL SOARELUI)

CARTILE DE JOC [Fantasy Games]
World of Warcraft TCG Through the Dark Portal Starter Deck
World of Warcraft TCG Through the Dark Portal Booster Pack
World of Warcraft TCG Heroes of Azeroth Starter Deck
World of Warcraft TCG Heroes of Azeroth Booster Pack
World of Warcraft TCG Onxyia\'s Lair Raid Deck

JOCURILE [Best Distribution]
World of Warcraft
World of Warcraft The Burning Crusade
World of Warcraft 60 Day Prepaid Card
World of Warcraft 14 Day Trial
Warcraft III: Reign of Chaos
Warcraft III: The Frozen Throne

O teribila furtuna s-a abatut asupra Taramurilor Blestemate - o noua amenintare apare prin Portalul Intunecat. Azeroth se scufunda intr-o baie de sange, pe masura ce Blood Elfii si Draenei se alatura macelului. Marele conflict cuprinde lumea de dincolo de portal. The Burning Legion si-a pregatit deja urmatoarea miscare. Intunericul cuprinde totul... Pregateste-ti armele si urmeaza-ne!

Se vor naste Eroi.
Se vor scrie Legende.
Raspunde Chemarii!

Sursa: comunicatedepresa.ro


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)