Jocuri Noi

Povestea se repeta World of Warcraft

Scris de Serj
Vineri, 07 Noiembrie 2008 11:35
wrath_of_the_lich_king.jpg  La fel cum au făcut şi pentru expansion-ul The Burning Crusade, Activision Blizzard a anunţat cu mult tam-tam că va organiza un eveniment prin care veţi putea deveni primii cumpărători ai noului World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

  Multe dintre magazinele care vor comercializa noul expansion se vor deschide în noaptea dintre 12 şi 13 noiembrie. În America, persoane din staff-ul Blizzard Entertainment se vor afla în 4 locaţii: magazinul Best Buy din New York de pe 5th Avenue, Game Stop din San Francisco de pe Powell Street, Fry’s Electronics din Anaheim de pe La Palma Avenue şi Game Stop din Austin de pe Research Blvd. În Europa, multe ţări sunt incluse în acestă campanie Blizzard.

  În România va trebui să ajungeţi până la miezul nopţii în Bucureşti, pe Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 10, la magazinul Diverta. De asemenea, magazinele din principalele oraşe din Europa, cum ar fi Paris, Londra, Madrid, Berlin, Stockholm sau Rotterdam, vor fi şi ele deschide de la miezul nopţii.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)